Big Green Egg Pizzaschep

 47,95

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Big Green Egg Pizzaschep

Is de pizza klaar voor bereiding? Dan kun jemet de Big Green Egg Pizzaschep de pizza makkelijk en veilig op de hete pizzasteen schuiven. Is de pizza klaar? Dan schuif je de hete pizza net zo makkelijk op een snijplank. Het dunne aluminium blad schuift niet alleen moeiteloos onder pizza’s maar bijvoorbeeld ook onder gebakken brood en taarten.

Specificaties:

  • Afmetingen schep: 30,5×35,5 cm (bxh)
  • Totale lengte met steel 66 cm
  • Materiaal schep: aluminium
  • Materiaal steel: kunststof
Pizza

Pizza’s bakken is een feestje op zich! Zelf het deeg maken, vervolgens zelf een heerlijke saus ervoor maken om daarna je toppings en kruiden uitkiezen en je pizza rijkelijk beleggen.
Of ga je voor een minder royale pizza en proef je de eenvoud van heerlijke authentieke smaken?

De oorsprong van de hedendaagse pizza zoals wij hem kennen ligt in Italië. Het land van Pizza! Door de emigratie van Italianen naar de Verenigde staten heeft de ontwikkeling van de pizza een eigen vorm aangenomen. Een dikkere bodem en uitbundiger belegd.

Voor welke variant je keuze op valt, pizza’s maken op de barbecue is altijd lekker. Bij ons vind je alles wat je daarvoor nodig hebt! Een Pizzasteen bijvoorbeeld. Deze keramische steen, zorgt voor een juiste hitteverdeling waardoor je pizzabodem goed gaart tijdens het bakken. Maar ook een pizzaschep is erg handig als je met pizza’s bakken aan de slag gaat! Of wat dacht je van Tipo 00 meel. Deze meelsoort is dé variant die je moet hebben om die authentieke pizza te maken.

Merk

Big Green Egg

Specificaties

Specificaties
– Afmeting schep: 30,5×35,5 cm
– Totale lengte met steel 66 cm
– Materiaal schep: aluminium
– Materiaal steel: kunststof