Big Green Egg Kokos vervangborstel 2 stuks

 17,95

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Big Green Egg vervangborstel 2 stuks

De Big Green Egg vervangborstel is geschikt voor Big Green Egg barbecue borstels. Gemaakt van kokos en makkelijk te vervangen.

Specificaties:

Een icoon

Big Green Egg is een iconisch product in de barbecue wereld. Zeg je keramische barbecue dan wordt er al snel gedacht aan Big Green Egg! En dat is ook zeker terecht. Al sinds 1974 wordt de combinatie van oude Japanse Kamado-traditie gemixt met de vooruitstrevende keramische technologie van de NASA. Wat resulteert in een volmaakte eigentijdse buitenkooktoestel: de Big Green Egg. Kook, bak, gril, stoof of rook ermee en de meest verfijnde en ongeëvenaarde smaken komen naar boven.

De mogelijkheden van de Big Green Egg zijn eindeloos door onder andere alle accessoires die beschikbaar zijn. De Eggspander is een enorm veelzijdige toevoeging aan de BGE. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop met deze uitbreiding en ga aan de slag met halve (gietijzeren) roosters, plancha’s en indirect stenen. Door de Eggspander of de Conveggtor wordt de Big Green Egg een barbecue waarmee je met verschillende zones kunt koken. Een complete maaltijd van de barbecue is hierdoor in een handomdraai gemaakt. Big Green Egg en de accessoires zijn gemaakt om het barbecue plezier te vergroten. Dit zie je terug in de kwaliteit, degelijkheid en innovatie van Big Green Egg. De handige Conveggtor lifter of de Big Green Egg roosterlifter zijn daar mooie voorbeelden van.

En wil je graag je BBQ kennis vergroten? Dan bieden ze ook diverse workshops aan op het prachtige landgoed Arcadia om meer uit jouw Egg te halen. Deze workshops kun je eenvoudig reserveren via onze website.

Merk

Big Green Egg

Specificaties

Specificaties:
– Materiaal: kokos
– Geschikt voor de Big Green Egg BBQ borstels
– Makkelijk te vervangen