Product zoeken

 

5 MEI BASBQ-DAY

Kom kijken en proeven!

 

Openingstijden

 

winkel / showroom 

Ma: Gesloten

Di: 10:00- 17:30

Wo: 10:00 - 17:30

Do: 10:00 - 17:30

Vr: 10:00 - 17:30

Za: 10:00 - 15:00

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

Himalaya Zoutsteen Ø20x3,8cm

€ 27,50
Omschrijving

Himalaya Zoutsteen Ø20x3,8cm

Op zoek naar een nieuwe manier om uw favoriete gerechten te bereiden en te serveren? Gebruik de Himalaya Zoutstenen plaat. De zoutsteen zal een lichte zoutsmaak toevoegen aan uw gerecht.

Himalaya zout is het zuiverste minerale zout beschikbaar op aarde, volledig biologisch en ongeraffineerd. Het bevat een natuurlijke bron van meer dan 84 mineralen en is gezond voor het lichaam. Gerechten krijgen een subtiele zoutsmaak door bereiding op deze unieke zoutstenen plaat. 

Gebruik de zoutsteen op de BBQ, kookplaat, gasfornuis of in de oven tot 600°C. Verwarm voor gebruik de plaat een kwartier geleidelijk op in de oven tot 170°C om barsten te voorkomen en plaatst daarna op de gekozen warmtebron  voor de bereiding van vlees, vis en groenten.

De Himalaya zoutstenen plaat kan ook gebruikt worden als koude ondergrond voor het presenteren van sushi, salades, groenten, kaas, fruit, ijs en desserts. Zet hiervoor de zoutstenen plaat 2 uur in de diepvries.

Reinigen: Laat de zoutstenen plaat na gebruik afkoelen en spoel deze vluchtig af met water. Indien nodig de plaat afkrabben met een scherp mes en vervolgens vlug afpoelen en droog deppen met een schone doek. Laat na het reinigen de steen nog 24 uur drogen voor deze opnieuw te gebruiken. Vanwege de natuurlijke eigenschappen van zout is het niet nodig te reinigen met zeep.

Stop de zoutstenen plaat nooit in de vaatwasser en bewaar hem op een droge plaats.

Bekijk enkele mogelijkheden van het gebruik van de Himalaya Zoutsteen hieronder.

Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op