Spiezen RVS 35 cm 6 stuks

 6,95

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Spiezen RVS 35 cm 6 stuks

Extra lange RVS Spiezen 35 cm, ideaal voor saté en kebab. Of maak je eigen spiezen met vlees en groenten. De spiezen zijn vaatwasser bestendig.

Specificaties:

  • Materiaal: RVS
  • Lengte: 35 cm
  • Vaatwasser bestendig

Barbecue accessoires

Essentiele barbecue accessoires

Het allerbelangrijkste om lekker te kunnen barbecueën is natuurlijk een goede barbecue. Maar daarnaast zijn fijne accessoires onmisbaar om perfecte gerechten te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan meerdere roosters waardoor je op verschillende hoogtes kunt werken. Of wat dacht je van gemakkelijke tangen en spatels om je vlees of vis om te kunnen draaien. Gebruik een thermometer om de perfecte garing van je vlees te krijgen. Tijdens het barbecueën is het belangrijk om je handen goed te beschermen tegen de warmte. Hiervoor hebben wij diverse handschoenen. Klaar met barbecueën? Je maakt jouw barbecue gemakkelijk schoon met een borstel. Kortom… bij BASBQ hebben we een groot assortiment met essentiële barbecue accessoires om het jou gemakkelijk te maken!

Handige barbecue accessoires

Naast de essentiële accessoires hebben we ook een groot aanbod met handige tools. Met deze handige accessoires wordt het barbecueën nog een stukje leuker. Gebruik bijvoorbeeld een gietijzeren rooster op jouw barbecue. Deze geleidt de warmte nog beter en zorgt voor het perfecte grillstrepen op jouw hamburger of gegrilde groenten.

Zorg met de kiphouder en het spareribrekje dat het vlees gemakkelijk gegaard wordt, zonder dat het omvalt. Wil je ook eens wat anders doen dan grillen op de barbecue? Wij hebben een ruim aanbod aan Dutch Ovens en Skillets. Ook pizza’s en brood kun je gemakkelijk maken op jouw barbecue met de pizzasteen. Serveer het met de handige pizzaschep en smullen maar. Met deze handige accessoires zijn de mogelijkheden voor het bereiden van de lekkerste gerechten op de barbecue eindeloos!

Gifts en gadgets

Ben je nog op zoek naar een verjaardagscadeau of gewoon voor iets leuks voor jezelf? Wij hebben een ruim assortiment gadgets voor de barbecue liefhebber. Denk bijvoorbeeld aan de nacho-plate waarmee je de lekkerste knapperige nacho’s van de barbecue haalt. Of de briebaker waarmee je een kaas laat smelten om daarna lekker te kunnen dippen met brood. We hebben ook een groot assortiment van rotisseries en bijbehorende accessoires, want de mogelijkheden zijn veel meer dan alleen een kip aan het spit. De keuze is reuze, dus neem een kijkje hier op de website of kom langs in onze winkel.

Specificaties

Specificaties:

– Materiaal: RVS
– Lengte: 35 cm
– Vaatwasser bestendig