Calzone Press Large

 13,95

Uitverkocht

Loading...

Pizzacraft Calzone Pers Large

Thuis pizza maken is heerlijk! Je deeg zo dik maken als je zelf wil, je pizza beleggen met alles wat jij lekker vind en op een pizza steen net zo lekker authentiek als in een Italiaans restaurant de pizza bakken. Met deze handige Pizzacraft Calzone Pers Large maak je nu ook in een handomdraai een Pizza Calzone.

Met de onderkant van de pers snijdt je direct de juiste maat uit. Je vult de pizza met alles waar jij van houdt, je vouwt de pers dicht en deze zorgt ervoor dat je pizza mooi aan de rand afgesloten wordt. Natuurlijk is het niet alleen geschikt voor pizza. Je kan er natuurlijk ook je pastei mee vullen of wat dacht je van gevuld brood.

De doorsnede is 28 cm.

Pizza

Pizza’s bakken is een feestje op zich! Zelf het deeg maken, vervolgens zelf een heerlijke saus ervoor maken om daarna je toppings en kruiden uitkiezen en je pizza rijkelijk beleggen.
Of ga je voor een minder royale pizza en proef je de eenvoud van heerlijke authentieke smaken?

De oorsprong van de hedendaagse pizza zoals wij hem kennen ligt in Italië. Het land van Pizza! Door de emigratie van Italianen naar de Verenigde staten heeft de ontwikkeling van de pizza een eigen vorm aangenomen. Een dikkere bodem en uitbundiger belegd.

Voor welke variant je keuze op valt, pizza’s maken op de barbecue is altijd lekker. Bij ons vind je alles wat je daarvoor nodig hebt! Een Pizzasteen bijvoorbeeld. Deze keramische steen, zorgt voor een juiste hitteverdeling waardoor je pizzabodem goed gaart tijdens het bakken. Maar ook een pizzaschep is erg handig als je met pizza’s bakken aan de slag gaat! Of wat dacht je van Tipo 00 meel. Deze meelsoort is dé variant die je moet hebben om die authentieke pizza te maken.

Merk

Pizzacraft

Brood & Pizza

Pizza accessoires