Weber Flexibele Grillkorf Groot

 48,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Weber Flexibele Grillkorf Groot

Vergroot je barbecue skills met deze Weber flexibele grillkorf groot. Vul de grillkorf met verschillende groenten, vis maar ook vlees. Gebruik de Flexibele Grillkorf om met het grootste gemak dun gesneden groente stukjes, hele vis of zelfs kleine reepjes vlees te bereiden. De flexibele draadconstructie biedt ruimte aan verschillende maten en vormen van gerechten.

Specificaties:

  • Materiaal: RVS
  • Vaatwasser bestendig
  • Afmeting: 46×28,8×6 cm (lxbxh)
Weber

Het icoon, waar de hele barbecue wereld mee begon. Dat is Weber. De ronde vorm van deze wereldwijde marktleider in barbecues is alom bekend. Een straatbeeld welke uit menig tuin niet meer weg te krijgen is. Weber staat voor design, veiligheid, eenvoud en duurzaamheid. Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Weber stelt steeds alles in het werk om barbecues aan te bieden die over alle mogelijke gemakken beschikken. Een perfecte balans om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid heerlijke gerechten te bereiden en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur.

Alle Weber barbecues zijn ontworpen om jouw barbecue ervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daardoor jou te laten genieten van de tijd die je tijdens het barbecueën met jouw gezin of de vrienden doorbrengt. Bij het gebruik van de houtskoolbarbecues is er bijvoorbeeld een brikettenstarter. Waardoor het aansteken gemakkelijker gaat. De accessoires van Weber zijn enorm divers. Het GBS systeem is een geweldige uitvinding om meer barbecue gemak te creëren. Maar ook de thermometers, waarmee je de temperatuur van het gerecht voortdurend kunt controleren. Of de rest van het Weber assortiment aan accessoires zijn er voor om het barbecueën zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken.

Wanneer je een Weber aanschaft, heb je de garantie dat je er lang van zult genieten. Met hun garantie van 5 tot 10 jaar zijn de barbecues voorbeelden van stevigheid en duurzaamheid.

Merk

Weber

Specificaties

Specificaties:
– Materiaal: RVS
– Vaatwasser bestendig
– Afmeting: 46×28,8×6 cm (lxbxh)