Product zoeken

 

Openingstijden

winkel / showroom 

Januari:

Ma tm Vr: Gesloten

Za: 10:00 - 15:00 uur

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

prijs op aanvraag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tafel voor Keramische BBQ's

€ 0,00
Omschrijving

Tafel voor keramische BBQ's

De tafels worden op bestelling op maat gemaakt. De afmetingen, hoogte en opening voor de keramische bbq kunnen allemaal aangepast worden naar uw wensen. Voor elk type keramische bbq kunnen wij een tafel leveren, van small tot XL en van Primo tot Big green Egg, Monolith, KEG etc.

Houten tafels:

De bomen die worden gebruikt worden door ons zelf ingekocht en gezaagd op elk gewenste dikte. Zo bent u vrij om uw eigen idee in te brengen voor uw eigen tafel.

Betonnen tafels:

Beton is een écht natuurproduct. Daarom past een betonnen buitenkeuken goed in een tuin. De buitenkeukens van beton en terrazzo zijn opgebouwd uit verschillende grondstoffen. 

Bij het maken van een terrazzo buitenkeuken gaan we nog een stap verder. We vervangen de standaard kiezelsteen door een hoogwaardige kiezelsteen. Bijvoorbeeld marmer of kalkgesteente. Als we het keukenblad opslijpen, krijgen we een prachtige structuur en geweldige kleuren. Door de samenstelling van de terazzo is het mogelijk om deze keukenbladen enorm glad af te werken. Dit maakt het verschil in gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen via ons contact formulier of langs komen in onze showroom waar we voorbeeld tafels / keukens hebben staan.

De foto's geven een idee van wat mogelijk is. 

Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op