Vleesbijbel

 31,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Vleesbijbel Gertjan Kiers

De Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Vleesbijbel Gertjan Kiers

De Vleesbijbel is een prachtig werk voor iedereen die alles – werkelijk álles – wil weten over het bereiden van vlees. Dat begint bij het uitbenen, splitsen en verdelen van complete koeien, schapen en varkens. De vang, de bavet, de dwars gesneden sukade (die je niet suddert, maar bakt als biefstuk), met dit boek in de hand weet je ze precies te zitten. Je leert hoe lang vlees moet rijpen, welke bereiding je kiest, hoe je soorten steaks kunt herkennen, wat je met de poten of de staart kunt aanvangen. En dat allemaal gepresenteerd met heldere stap-voor-stapfoto’s. Werk de Vleesbijbel door, en je mag jezelf gerust amateurslager noemen.

Nederlands Dagblad

Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze gepassioneerde slager en gastdocent je de kneepjes van het slagersvak.

Gepassioneerde naslagwerk.

Proef het vakmanschap van de Keurslager 

‘Van iemand me zo veel kennis en enthousiasme over zijn vak lees je graag een boek.’

Elsevier

Specificaties:

  • Nederlandstalig
  • Auteur: Gertjan Kiers
  • 496 pagina’s
  • Hardcover
Bijbel Serie

De bijbelserie is een collectie kook en bak boeken waar wij trots op zijn! Een verzameling van boeken die uitstekend past bij barbecue of een van de andere ambachten die een link hebben met barbecueën. Allemaal stuk voor stuk geschreven door schrijvers die een grote passie hebben voor hun vakgebied. Dit varieert van Julius Jaspers met de Saus, BBQ of Stoofbijbel tot aan Worstbijbel van Meneer Wateenons en de Vleesbijbel van Gertjan Kiers. Allemaal topauteurs met ieder een eigen, maar fijne manier van schrijven. Elk boek staat boordevol informatie en recepten ondersteund met handige tips en foto’s om de tekst te visualiseren. Handige naslagwerken die over 30 jaar nog steeds bij je in de kast staan en regelmatig gebruikt worden.

Specificaties

Specificaties:

– Nederlandstalig
– Auteur: Gertjan Kiers
– 496 pagina’s
– Hardcover