Hete Kolen Compleet

 34,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Hete Kolen Compleet

Steeds meer mensen koken met de Kamado, een Japanse kleioven zoals de Monolith, Big Green Egg en de Kamado Joe. Het koken met een kamado kan het hele jaar door. Hete kolen compleet is de herziene uitgave van de bestsellers Hete kolen en Hete kolen – het receptenboek. In het boek worden niet alleen de nieuwste technieken behandeld, je vind er ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zoete gerechten van de barbecue. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in deze uitgave up-to-date uitleg voor elk merk Kamado, behandelen vijf nieuwe kooktechnieken en geven je twintig nieuwe recepten. Dit boek is de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde Kamado-koks en een echte must-have voor wanneer je een nieuwe Kamado barbecue aanschaft.

Jeroen Hazebroek is barbecue kok en kookt van jongs af aan op open vuur. Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops met Kamado barbecues. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Kamado op locatie, van het Westland tot in Azië. Samen is dit duo goed voor heel veel ervaring en dat lees je dan ook terug in dit prachtige en vooral leerzame boek!

Specificaties:

  • Nederlandstalig
  • Auteur: Jeroen Hazebroek / Leonard Elenbaas
  • 304 pagina’s
  • Hardcover
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

Het allereerste boek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas was “Hete kolen”. Dit boek verscheen in 2014 en was direct een bestseller! Enkele jaren later zijn er inmiddels diverse herdrukken geweest en verschenen in meerdere talen. Inmiddels zijn er al talloze barbecue boeken geschreven door Jeroen en Leonard Elenbaas.

De boeken zijn zo geschreven dat ze ontzettend lekker te lezen zijn en je meegenomen wordt in het hele verhaal. Het boek “hete kolen” noemen wij in de winkel niet voor niets het “handboek voor Kamado gebruikers”. Jeroen is inmiddels professioneel barbecue-kok, geeft workshops en verzorgt catering door het hele land met zijn bedrijf Het Kookvuur. Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef-kok die ooit begonnen is met een eigen restaurant “Pure passie”. Tijdens deze periode kwam hij in aanraking met een Big Green Egg en de keramische manier van koken. Dit inspireerde hem om na zeven jaar het restaurant leven op te geven en freelance chef-kok & boekenschrijver te worden.

Specificaties

Specificaties:

– Nederlandstalig
– Auteur: Jeroen Hazebroek / Leonard Elenbaas
– 304 pagina's
– Hardcover