Let’s Smoke

 7,95

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Let’s Smoke Grill Plank Recipe Book

Koken met een houten plank is makkelijk, heerlijk en enorm veelzijdig. Toch blijven vele hangen bij “slechts” een lekker stukje zalm op de cederhouten plank. Om meer inspiratie te krijgen en heerlijke gerechten te maken is het Let’s Smoke Grill Plank Recipe Book een echte aanrader. Dit kleine, soft cover boekje staat vol met prachtige recepten om meer uit het welbekende rookplankje te halen.

Specificaties:

  • Engelstalig
  • Auteur: Nick Wellhausen
  • Paperback
Boeken
“In een kookboek vindt men recepten voor de bereiding van voedsel, en informatie over het bereiden van voedsel in het algemeen.”

Een selectie van de beste kookboeken op het gebied van barbecue vind je bij ons in het assortiment! Wij houden van educatieve barbecue boeken zoals de bijbelserie waar je de heerlijkste recepten kunt vinden in combinatie met ontzettend veel kennis van de diverse schrijvers. Ook hebben we mooie boeken voor de lezer die de rauwe en robuuste foto’s van de smokey goodness enorm kan waarderen met waanzinnige recepten. Of ga je voor de handige uitleg in combinatie met de kennis van Julius Jaspers. Naast al deze prachtige boeken van bekende schrijvers hebben we ook een aantal leuke series in ons assortiment. De 500 serie is daar een mooi voorbeeld van. Leuke recepten die voor iedereen gangbaar zijn en perfect zijn als cadeautje.

Specificaties

Specificaties:

– Engelstalig
– Auteur: Nick Wellhausen
– Paperback