500 Pizza en Platte Broden

 9,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

500 Pizza & Platte Broden

500 pizza & platte broden staat boordevol verrukkelijke recepten voor het maken van pizza’s en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en je kunt voor iedere gelegenheid wel een passend en smakelijk gerecht kunnen vinden. Een ongedwongen lunch in het weekend of een lekker voorgerecht. Deze heerlijke recepten zullen jou en je tafelgenoten elke keer weer goed smaken. In de inleiding van het boek wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken maar ook een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen. 500 Pizza & Platte broden bevat alle klassiekers vanuit de hele wereld. Denk aan Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse. Er worden simpele technieken uitgelegd voor dunne en knapperige platte broden. Maar ook voor het maken van dikke en luchtige pizza’s, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza’s die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.

Specificaties:

  • Nederlandstalig
  • Auteur: Rebecca Baugniet
  • 288 pagina’s
  • Hardcover
Boeken
“In een kookboek vindt men recepten voor de bereiding van voedsel, en informatie over het bereiden van voedsel in het algemeen.”

Een selectie van de beste kookboeken op het gebied van Barbecue vind je bij ons in het assortiment! Wij houden van educatieve barbecue boeken zoals de bijbelserie waar je de heerlijkste recepten kunt vinden in combinatie met ontzettend veel kennis van de diverse schrijvers. Ook hebben we mooie boeken voor de lezer die de rauwe en robuuste foto’s van de smokey goodness enorm kan waarderen met waanzinnige recepten. Of ga je voor de handige uitleg in combinatie met de kennis van Julius Jaspers. Naast al deze prachtige boeken van bekende schrijvers hebben we ook een aantal leuke series in ons assortiment. De 500 serie is daar een mooi voorbeeld van. Leuke recepten die voor iedereen gangbaar zijn en perfect zijn als cadeautje.

Specificaties

Specificaties:

– Nederlandstalig
– Auteur: Rebecca Baugniet
– 288 pagina’s
– Hardcover