De BBQ Atlas – Julius Jaspers

 35,00

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

De BBQ Atlas

Van Alaska tot aan Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Dit gebeurt op iedere plek met eigen ingrediënten en voornamelijk op ieder zijn eigen wijze. Met de BBQ-atlas laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. Met meer dan 150 recepten en 552 bladzijdes neemt hij je bij de hand, de hele wereld over. Van barbecue-party’s in Australië, satés in Indonesië, Kamado barbecues uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, Street food uit Azië tot aan heerlijke stukken vlees uit Argentinië.

Specificaties:

  • Nederlandstalig
  • Auteur: Julius Jaspers
  • 552 pagina’s
  • Hardcover
Julius Jaspers

Julius Jaspers kan naast lekker koken ook geweldig schrijven! Laten we dat voorop stellen. Wij zijn helemaal verzot op zijn boeken en de fijne en duidelijke manier van schrijven. Julius is een brok aan ervaring en inspiratie voor velen. Als jongeman ging hij na zijn eindexamen met een enkele reis richting Parijs om daar zijn grote droom waar te maken. Een eigen restaurantje op te richten!

Nadat dit gelukt was wilde hij maar een ding bij terugkomst in Nederland: doorgaan met zijn grote passie. Door de jaren heen heeft Julius diverse restaurants, van grill tot aan Aziatische restaurants, geopend in Nederland. Maar hij heeft ook actief deelgenomen in het barbecue wedstrijdcircuit in Europa. Inmiddels heeft hij door de jaren heen al talloze kookboeken geschreven om al zijn kennis en ervaring te delen. Een groot gedeelte hiervan hebben wij met veel trots in onze winkel staan!

Specificaties

Specificaties:

– Nederlandstalig
– Auteur: Julius Jaspers
– 552 pagina's
– Hardcover