Keilekker op de Kleine Kamado

 14,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Keilekker op de Kleine Kamado –  BeterBBQ

Denk jij dat je met een kleine Kamado alleen maar klein kan grillen? Natuurlijk is die daar uitermate geschikt voor vanwege zijn compacte formaat. Maar in het boek Keilekker op de Kleine Kamado ontdek je nog veel meer mogelijkheden van die kleine Kamado. In combinatie met een paar functionele accessoires wordt de Mini, Junior, MiniMax, Small of Icon een volledig kookapparaat. Kamado-experts van het eerste uur Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek, bekend van het boek Hete kolen compleet, nemen je in dit boek mee op ontdekkingsreis van mogelijkheden. Een boek met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten. Je leert bijvoorbeeld hoe je kunt roken of brood en pizza bakken. Ook laten ze je zien hoe je gebruik kunt maken van de plancha en een gietijzeren skillet op een kleine Kamado. Op deze manier tover je smaakvolle kleine gerechten op tafel voor twee tot vier personen.

Specificaties:

  • Nederlandstalig
  • Auteur: Jeroen Hazebroek / Leonard Elenbaas
  • 112 pagina’s
  • Hardcover
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

Het allereerste boek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas was “Hete kolen”. Dit boek verscheen in 2014 en was direct een bestseller! Enkele jaren later zijn er inmiddels diverse herdrukken geweest en verschenen in meerdere talen. Inmiddels zijn er al talloze barbecue boeken geschreven door Jeroen en Leonard Elenbaas.

De boeken zijn zo geschreven dat ze ontzettend lekker te lezen zijn en je meegenomen wordt in het hele verhaal. Het boek “hete kolen” noemen wij in de winkel niet voor niets het “handboek voor Kamado gebruikers”. Jeroen is inmiddels professioneel barbecue-kok, geeft workshops en verzorgt catering door het hele land met zijn bedrijf Het Kookvuur. Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef-kok die ooit begonnen is met een eigen restaurant “Pure passie”. Tijdens deze periode kwam hij in aanraking met een Big Green Egg en de keramische manier van koken. Dit inspireerde hem om na zeven jaar het restaurant leven op te geven en freelance chef-kok & boekenschrijver te worden.

Specificaties

Specificaties:

– Nederlandstalig
– Auteur: Jeroen Hazebroek / Leonard Elenbaas
– 112 pagina's
– Hardcover