Product zoeken

 

Openingstijden

 

winkel / showroom 

Ma: 2e Pinksterdag

Geopend van 12:00 - 16:00

Di: 10:00- 17:30

Wo: 10:00 - 17:30

Do: 10:00 - 17:30

Vr : 10:00 -17:30

Za: 10:00 - 15:00

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

Kokosbriketten 5 kg.

€ 12,50
Omschrijving

Kokosbriketten 5 kg.

Door het exclusieve transformatie proces dat gebruikt wordt bij de productie van Kokosbriketten zorgen we ervoor dat briketten, eenmaal aangestoken en verspreid op de barbecue, geen vlam zal gaan produceren. Ook niet wanneer het natuurlijke vet van voedsel op de smeulende briketten komt. Zelfs bij het direct gieten van olie op de smeulende briketten zal het niet gaan vlammen.

 
Wat zijn de voordelen:
  • Het vlamt niet. Zo weet u zeker dat het vlees gebraden wordt in plaats van verbrand. Hierdoor presenteert u een uitstekend en smakelijk gerecht op tafel.
  • Kokosbriketten zijn volledig reukloos en smaakloos. Ze bevatten geen additieven van welke aard dan ook. Ze zijn het resultaat van een natuurlijk product dat op geen enkele manier de kwaliteit of de originele smaken van het voedsel zal benadelen.
  • Kokosbriketten branden op minimaal 7200 kilocalorieën. De hoge en constante temperatuur gedurende het grill proces sluiten de poriën van het voedsel met behoud van al haar sappen.
  • kokosbriketten produceren vele malen minder rook dan andere briketten en er blijft ongeveer 3% as over.
Het resultaat is een heerlijke vis of stuk vlees dat zijn oorspronkelijke smaak behoud en er uitstekend en smakelijk uitziet.
In tegenstelling tot vaste houtskool of briketten van ongelijke vorm, worden kokosbriketten geleverd in een rechthoekig formaat van dezelfde grootte en van constante hoge kwaliteit.

In verband met het maximaal verzendgewicht van 30 kg. bij PostNL kunt u maximaal 5 dozen van 5 kg. per bestelling bestellen, dit geldt ook icm andere houtskool of briketten. Wilt u meer dan bieden wij de mogelijkheid om deze bij ons op te halen.
Eco Friendly
Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op