Boretti Terzo

 229,00

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Boretti Terzo

Compact, stijlvol en ideaal voor op vakantie, balkon of op tafel, dat is de Boretti Terzo houtskool barbecue. Hij is groot genoeg om met z’n zessen van perfect gegrild vlees te genieten. Dankzij de regelbare luchttoevoer houd jij namelijk alle controle over de temperatuur van de kolen, zodat elk gerecht op de juiste manier bereid wordt. De barbecue staat stevig en op prettige hoogte, maar klap de poten in en je tilt de Terzo gemakkelijk op. Door de hittebestendige draagbeugels aan de zijkant en het gewicht van 10,8 kilogram, staat hij zo weer in de schuur of neem je de BBQ gemakkelijk mee in de auto op vakantie. Moeten de kolen vervangen worden? Dit doe je eenvoudig en zonder er een troep van te maken, door de uitschuifbare kolenbak. Voorzien van 2 uitneembare gietijzeren roosters om het vlees perfect te kunnen grillen.

Een Boretti barbecue komt standaard met gietijzeren roosters. Deze zijn eventueel uit te breiden met een plancha.
Deze zware roosters uit de barbecue halen is gemakkelijk gemaakt door de Boretti Roosterlifter.

Afmetingen:

  • Terzo 52x57x39 cm (hxbxd)
  • Grill oppervlak 30×34 cm (bxl)

 

Boretti

Het merk Boretti staat al 25 jaar voor Italiaans design. In eigen keuken, maar ook zeker in de buitenkeuken.
Italiaanse lifestyle in je eigen tuin met een van de gas of houtskool barbecues van Boretti.

De unieke ronde houtskool barbecues waar dit merk bekend om staat, worden allemaal ontworpen met de Italiaanse passie voor de buitenkeuken.

De garantie van de Boretti is een kwaliteit op zich. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met een van je  producten van Boretti.
Heeft deze zelfs een reparatie service waardoor ze je zo optimaal van dienst kunnen zijn.

 

Houtskool BBQ

Hoewel de naam anders doet vermoeden, maar een houtskool BBQ is niet alleen geschikt voor houtskool. Deze barbecues werken heel er goed op houtskool, maar ook op briketten. De combinatie van een (veelal) stalen barbecue samen met compacte briketten met een gelijkmatige en lange brandduur is een hele goede combo!

De welbekende stalen houtskool barbecue met deksel is misschien wel de reden dat BBQ zo ontzettend populair is. Doordat de barbecue afgesloten is zijn er veel mogelijkheden.
Je kunt zowel grillen als Low and slow barbecueën. Met de luchtinlaat en uitlaat regel je heel eenvoudig een stabiele temperatuur in de barbecue.

Ons assortiment houtskool barbecues is gebaseerd op onze persoonlijke ervaring wat betreft: Kwaliteit, Service en het uitgebreide assortiment accessoires die elk merk aanbiedt.

 

Merk

Boretti

Specificaties

Afmetingen:
– Terzo 52x57x39 cm (hxbxd)
– Grill oppervlak 30×34 cm (bxl)