Weber Go-Anywhere Houtskool BBQ

 119,99

Op voorraad

Di t/m Za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden​
Loading...

Weber Go-Anywhere Houtskoolbarbecue

Ben je veel op reis in de natuur of kampeer je graag met het gevoel van thuis. Dan brengt de Weber Go-Anywhere draagbare houtskool barbecue een stukje thuis aan tafel, zelfs onderweg.
Een ideale barbecue om mee te nemen, hij is compact, licht en eenvoudig te vervoeren.

  • Rooster oppervlakte: 42×26 cm (verchroomd)
  • Deksel handvat met glasvezels versterkt en voorzien van een hitteschild
  • Stabiel frame voor een veilige plaatsing, tijdens transport kunnen de poten worden opgeklapt en dienen ze als dekselvergrendeling
  • Twee ventilatieroosters van aluminium
  • Afmeting met deksel: 36,8×53,3×31 cm (hxbxd)
  • Gewicht: 5,22 kg

 

Houtskool BBQ

Hoewel de naam anders doet vermoeden, maar een houtskool BBQ is niet alleen geschikt voor houtskool. Deze barbecues werken heel er goed op houtskool, maar ook op briketten. De combinatie van een (veelal) stalen barbecue samen met compacte briketten met een gelijkmatige en lange brandduur is een hele goede combo!

De welbekende stalen houtskool barbecue met deksel is misschien wel de reden dat BBQ zo ontzettend populair is. Doordat de barbecue afgesloten is zijn er veel mogelijkheden.
Je kunt zowel grillen als Low and slow barbecueën. Met de luchtinlaat en uitlaat regel je heel eenvoudig een stabiele temperatuur in de barbecue.

Ons assortiment houtskool barbecues is gebaseerd op onze persoonlijke ervaring wat betreft: Kwaliteit, Service en het uitgebreide assortiment accessoires die elk merk aanbiedt.

Merk

Weber

Specificaties

Specificaties:
– Rooster oppervlakte: 42×26 cm (verchroomd)
– Deksel handvat met glasvezels versterkt en voorzien van een hitteschild
– Stabiel frame voor een veilige plaatsing, tijdens transport kunnen de poten worden opgeklapt en dienen ze als dekselvergrendeling
– Twee ventilatieroosters van aluminium
– Afmeting met deksel: 36,8×53,3×31 cm (hxbxd)
– Gewicht: 5,22 kg