Big Green Egg Small

 1.040,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Wij nemen na je bestelling contact met je op om een afleverdatum te bespreken.
Loading...

Big Green Egg Small

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel. Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak.

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grilwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

De Small is compact en biedt tegelijkertijd veel bereidingsmogelijkheden. Er kan met gemak voor 4 – 6 personen op worden gekookt en het garen van een heerlijke gevulde kip of een hele procureur is geen enkel probleem. Dit model is bovendien ideaal voor op een balkon of kleine patio.

Een icoon

Big Green Egg is een iconisch product in de barbecue wereld. Zeg je keramische barbecue dan wordt er al snel gerefereerd aan Big Green Egg!
En dat is ook zeker terecht, de combinatie van oude Japanse Kamado-traditie gemixt met de vooruitstrevende keramische technologie van de NASA resulteert in een volmaakte eigentijdse buitenkooktoestel: de Big Green Egg.
Kook, bak, gril, stoof of rook ermee en de meest verfijnde en ongeëvenaarde smaken komen naar boven

Uniek product

Dankzij de warmte weerkaatsende keramiek én dankzij de vorm van de Big Green Egg ontstaat er een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel op de gewenste temperatuur gelijkmatig gaart.
Daarnaast heeft de goede luchtcirculatie nog een ander voordeel: omdat de warme lucht in de EGG blijft is de EGG zuinig in gebruik. Je houtskool gaat langer mee en genereert minder as.

En de EGG is niet alleen duurzaam in gebruik: hij bestaat ook uit duurzame materialen. Sterker nog: bij Big Green Egg hebben ze de ambitie om alle producten te laten vervaardigen van duurzame materialen.
In de Big Green Egg kun je de temperatuur tussen de 70° Celsius en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig reguleren en behouden, zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt.
Externe temperaturen hebben door de hoogwaardige, warmte-isolerende keramiek geen invloed op de temperatuur binnen de EGG.

Big Green Egg Small wordt standaard geleverd met:

  • Vuurschaal
  • Vuurring
  • RVS Rooster

Specificaties:

  • Rooster diameter: 33 cm
  • Oppervlakte: 855 cm²
  • Gewicht: 36 kg
  • Afmetingen: (incl. scharnier en handvat): 63,5×40,5×53 cm (hxbxd)

Wij nemen na de bestelling contact met je op om een afleverdatum met je te bespreken.

Wil je graag meer weten over de keramische barbecue? Klik dan hier

Merk

Big Green Egg

Levering

Big Green Egg Small wordt standaard geleverd met:

– Vuurschaal
– Vuurring
– RVS Rooster