Product zoeken

 

Openingstijden

winkel / showroom 

Ma: Gesloten

Di: Gesloten

Wo: 10:00 - 17:30

Do: 10:00 - 17:30

Vr: 10:00 - 17:30

Za: 10:00 - 15:00

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

Taiko Wasabi

€ 5,95 € 2,95
Omschrijving

Dat de Japanse keuken niet aan de aandacht van Saus.Guru zou ontsnappen lijkt geen verrassing. En hoe leuk is het dan dat je als sauzenmaker met niemand minder dan Schilo van Coevorden een Collab mag ontwikkelen met natuurlijk Wasabi in de hoofdrol! Maak kennis met de Taiko Wasabi saus van Saus.Guru!

Als Executive chef van het luxueuze Conservatorium hotel in Amsterdam richt Schilo zich met zijn keukens veelal op de Aziatische keuken. Een vakman pur sang met een enorme kennis van Japanse Cuisine. Telkens weer zet hij een ander ingrediënt in de spotlights. In zijn restaurant Taiko is het dit jaar de beurt aan: WASABI. 

Het resultaat is een saus die doet denken aan Teriyakisaus, maar dan met meer spierballen door de pittigheid van de Wasabi. Niet té pittig, maar prima te doseren voor het gewenste hittelevel. Met mate, voor de voorzichtige eter, of royaal voor het echte Wasabi >>POW<< effect.

Taiko Wasabi Sauce leent zich perfect voor het roerbakken van groenten, kip en rundvlees, of juist heel voor de hand liggend in combinatie met vissoorten zoals zalm en tonijn; denk aan Sushi en Sashimi.

Je hoeft nu niet langer meer de sojasaus en de wasabi-pasta te mengen. Saus.Guru’s Wasabisaus is plug & play en bevat veel minder zout, maar wel veel meer smaak, dan alleen sojasaus.

Uiteraard is deze saus ook ideaal voor bij de BBQ, of bij het Oer-Holandse gourmetten.

Kortom, een saus met een hele brede inzetbaarheid. Als tafelsaus, om mee af te lakken, roerbakken of op de hamburger.

Spice up your life!

Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op