Product zoeken

 

Openingstijden

winkel / showroom 

Ma: Gesloten

Di: Gesloten

Wo: 10:00 - 17:30

Do: 10:00 - 17:30

Vr: 10:00 - 17:30

Za: 10:00 - 15:00

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

Dutch Curry Sauce

€ 5,95 € 2,95
Omschrijving

Premium Dutch Curry Sauce

Vraag elke wereldburger wat een ‘currysaus’ inhoudt, en het antwoord zal je richting het Verre Oosten sturen. Behalve in Nederland, waar het antwoord je eerder richting de dichtstbijzijnde frietzaak stuurt.

Samen met onze Oosterburen delen we in Nederland een grote voorliefde voor de koude, kruidige, barbecuesaus-achtige variant op de kruidige curry’s die onze reislustige voorvaderen uit de verre uithoeken van het voormalige Oost- en West Indische koloniën meenamen. De Nederlandse Curry is een vriendelijkere saus dan de intens pittige originele recepturen uit bijvoorbeeld Indonesië, India of het Caribisch gebied.

Saus.Guru’s Dutch Curry is een ode aan dit inmiddels traditioneel Hollandse condiment, lees saus. Opgebouwd uit de karakteristieke currysaus-specerijen, tezamen met de juiste balans tussen zoete, zure en licht pikante smaaktonen, tilt Saus.Guru deze klassieker naar een premium saus-level. Want alleen de beste kruiden en specerijen zijn geschikt voor onze sauzen, zonder hulp van kunstmatige geur-, kleur of smaakstoffen!

Neem de proef op de som en bestel deze premium Dutch Curry en test hem op, wel ja? ALLES! Natuurlijk voor je frikandel of patatje speciaal, op de hamburger. Maar maak nou ook eens die ‘vieze’ spruitjes onvergetelijk lekker door ze, na kort blancheren, nog even met wat Dutch Curry te roerbakken!

Productinformatie
Inhoud: 250ml
Zonder kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen.
Allergeneninformatie: bevat soja, gluten & selderij
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 323 Kcal/1351 kJ
Vet 0,1 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 69,8 g
waarvan suikers 68,9 g
Eiwitten 0,9 g
Zout 2,5 g

Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op