Product zoeken

 

Openingstijden

winkel / showroom 

Januari:

Ma tm Vr: Gesloten

Za: 10:00 - 15:00 uur

 

Bezoekadres 

BASBQ BBQ Speciaalzaak

Loopkantstraat 14B

5405NB, Uden

 

Telefonisch bereikbaar

van maandag tm zaterdag 

Tel. 0413-322798

 

Kazoku Tomatenmes 12cm

€ 37,50
Omschrijving

Kazoku Tomatenmes 12cm

Dit gekartelde tomatenmes is een echte allessnijder. Perfect voor het snijden van groente, fruit, worst en brood. Dankzij de scherpe kartel snijdt het met gemak door een harde korst zonder de zachte binnenkant kapot te snijden. 

Het staal

Het Kazoku tomatenmes is gemaakt van een van de beste Japanse messenstalen namelijk Vg-10 staal. Deze staalsoort kan zeer goed gehard worden en is bij ons dan ook gehard naar 61 HRC Rockwell. Hierdoor blijft het mes lang scherp. Een ander voordeel van Vg-10 staal is dat het makkelijk scherp te houden is met een keramische of diamanten aanzetstaal.

Om het mes te beschermen en een uniek uiterlijk te geven zit er aan elke kant 32 lagen damaststaal. Deze combinatie van verschillende staalsoorten zorgen ervoor dat de harde Vg-10 kern beschermt blijft en geeft het mes iets meer flexibiliteit.

Het handvat

Het handvat is gemaakt van Micarta. Micarta is een onderhoudsvrij materiaal dat gemaakt is van diverse lagen linnen en onder hoger druk wordt samengeperst met kunststof. Hierdoor is de kans op scheuren of andere beschadigingen minimaal.

De messen zijn vlijmscherp geslepen en snijden met gemak door o.a. tomaten en vlees en vis zonder deze te beschadigen of te verscheuren .

Japanse messen hebben iets meer liefde nodig dan Europese messen. Door de extreme hardheid mag je geen botten of bevroren groenten en fruit mee snijden. Ook mag je er niet mee wrikken. 

- Tomatenmes met een gekarteld lemmet van 12 cm

- Geschikt voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit .

- Gemaakt van Japans VG-10 staal 

- Gehard tot 61 HRC Rockwell

- Pakkahouten handvat

 

Betaal veilig met 
 
Gratis verzenden vanaf
 

€ 150,-

Pakket bezorging door

 

Bestellingen worden van maandag tm zaterdag verstuurd
 
Levering binnen 1 - 2 werkdagen
Volg en Like ons op