Home Fires Openhaard Rooster

 199,00

Uitverkocht

Loading...

Home Fires Openhaard Rooster

Maak van je braai een gezellige openhaard met dit handige Home Fires Openhaard Rooster.
Het Haardrooster past eenvoudig in je braai en biedt bescherming tegen directe verbranding.
Het ideale accessoire voor de koudere avonden!

Specificaties:

  • Afmeting: 70x48x14,5 cm

 

Zuid-Afrikaanse Braai

Braaien is dé Zuid-Afrikaanse manier van barbecueën. Het is een van de puurste vormen van barbecueën. Van het vuurtje stoken in de vuurkamer tot aan de hitte bepalen door met de kooltjes te schuiven. De braai is niet alleen een barbecue, maar een ware sociale aangelegenheid.
Het vuur, de warmte en het maken van heerlijk eten. Om dit vervolgens uit te delen aan je gasten hoort allemaal bij de beleving van de braai. Hij zorgt voor warmte, lekker eten en gezelligheid!

De populariteit ervan en de manier van leven die erbij hoort, groeit de afgelopen jaren enorm! Hierdoor is 24 September in Zuid-Afrika zelfs uitgeroepen tot nationale Braaidag.
De passie en liefde ervoor heeft zich het afgelopen decennium als een olievlek zich verspreid over de rest van de wereld.

Home Fires is een van de eerste en inmiddels grootste braaimakers uit Zuid-Afrika. De kwaliteit van hun producten, maar ook de service en de 15 jaar garantie zijn redenen dat wij dit product aanbieden. De braai is uitgerust met een dubbele achterwand, uitneembaar verhoogde aspan en een geïsoleerde mantel boven de kolenmaker, waardoor de warmte niet direct wordt doorgegeven.

Als brandstof adviseren wij om het slowWwood braaihout te gebruiken. Deze is ontstaan uit liefde voor de braai, openhaard en hout. De mannen van SlowWwood zijn opgegroeid in Zuid-Afrika. Daardoor is braaien een onderdeel van hun cultuur en hebben ze er veel kennis van.
Het brandt 2 tot 3 keer langer dan Europees hardhout en door de hoge dichtheid gecombineerd met hoge calorische waardes geeft het kolen die nog lang nagloeien.

Geschikt voor de inbouw braai

Merk

Home Fires